QP: El millor cantautor, per ‘Oh My Love’

Quimi Portet s’endú enguany un premi Enderrock al millor disc de cançó d’autor per Oh My Love (Música Global, 2012). Portet diu que accepta «amb esportivitat» que la crítica l’hagi ubicat en el gènere de la cançó d’autor. «Per l’edat ja em toca, no?»

«Em fa molta il·lusió. Aquest és el que donen els periodistes, oi?», ironitza Quimi Portet. «Faig un gènere molt eclèctic i difícil de classificar. I sí, des de La Terra és plana (Quisso Records / Música Global, 2004) hi ha una bona part meva que correspon al gènere de la cançó d’autor.» Portet explica: «Els gèneres més rockers els deixo per als joves, que necessiten 26 mànagers i 7 maquilladores. Jo compleixo amb els provectes. No sóc d’aquells que rebutgen els guardons, sinó que els agraeixo, ara que vénen de tant en tant. Bromes a banda, seriosament, em fa moltíssima il·lusió guanyar un premi Enderrock». Quimi Portet actua al cicle Bandautors el dia 31 de gener al Palau de la Música.

para leer el artículo en Castellano.

Quimi Portet se lleva este año un premio Enderrock al mejor disco de canción de autor por Oh My Love (Música Global, 2012). Portet dice que acepta «con deportividad» que la crítica lo haya ubicado en el género de la canción autor. «Por la edad ya me toca, no?»

«Me hace mucha ilusión. Este es el que dan los periodistas, ¿verdad?», Ironiza Quimi Portet . «Hago un género muy ecléctico y difícil de clasificar. Y sí, desde La Tierra es plana (Quisso Records / Música Global, 2004) hay una buena parte mía que corresponde al género de la canción de autor. » Portet explica: «Los géneros más rockeros les dejo para los jóvenes, que necesitan 26 mánagers y 7 maquilladoras. Yo cumplo con los provectas. No soy de aquellos que rechazan los galardones, sino que les agradezco, ahora que vienen de vez en cuando. Bromas parte, en serio, me hace muchísima ilusión ganar un premio Enderrock «. Quimi Portet actúa en el ciclo BandAutors el día 31 de enero en el Palau de la Música.

Fuente: Enderock – ENLACE