MG: MÉS DE 2.100 ESPECTADORS HA REUNIT MANOLO GARCIA A CAP ROIG.

A les 22:14h ha sortit Manolo García a l’escenari a l’aire lliure dels Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell (Girona), aixecant una inusitada expectació. Ningú volia perdre per res del món l’oportunitat de veure’l en directe.

Aquesta nit el seu públic més fidel ha viscut el concert amb una especial emoció i tots els espectadors del Festival de Cap Roig han gaudit d’un dels concerts imprescindibles ara per ara en l’escena del pop-rock nacional. Cap Roig, un dels llocs més singulars de la Costa Brava, al costat del mar Mediterrani, i sota la llum de les estrelles, donava la benvinguda per primera vegada a Manolo García en un festival que s’ha obert a un ampli espectre de públic.

La nit prometia emocions fortes des del primer moment. Les entrades per al concert de Manolo García a Cap Roig s’havien esgotat feia setmanes i les grades respiraven un ambient d’eufòria que es va anar deslligant a mesura que avançava un competíssim repertori d’una trentena de temes.

Hem estat testimonis d’una autèntica comunió sobre l’escenari i una connexió fins a límits insospitats entre públic i artista.

.
Manolo García ha baixat a cantar entre el públic per deliri dels seus més lleials seguidors.

Els més de 2.100 espectadors que han omplert de gom a gom les renovades grades del festival han estat còmplices d’una nit irrepetible. Des de les primeres més íntimes, “Navajas de papel”, “Sombra de tu palmera” o “Aviones plateados”, , fins als seus nous èxits, “Sombra de tu sombrero ”o “Un giro teatral”, i els seus himnes més celebrats, “Nunca el tiempo es perdido”, “Para que no se duerman los sentidos”, que va presentar amb una frase que va provocar l’aplaudiment de tot el públic. “canción rebelde, de rechazo, pero con esperanza”. Tots corejats pel públic que es va deixar la veu en cada cançó. També ha cantat “San Fernando” o “Insurrección”. El xou d’aquesta nit, elèctric i energètic, ha suposat un repàs fins al mínim detall de tota la seva discografia en solitari, que ha assolit recentment el seu cinquè títol amb “Los días intactos”. Avui, Manolo García ha deixat avui una empremta inesborrable al Festival de Cap Roig en un concert per a la història.

Fuente: Girona Noticies – ENLACE – Traducción con Google Translate: ENLACE