Manolo Garcia: «La cultura és l’ànima del món» // «La cultura es el alma del mundo»

Entrevista a Manolo García en El matí de Catalunya Ràdio ayer 28/6 (EN CATALÀ)

Avui ha passat per «El matí del Catalunya Ràdio» Manolo Garcia amb dos discos sota el braç «Mi vida en Marte» y «Desatinos desplumados»! Manolo Garcia ha reflexionat sobre els problemes del món, de la música i de l’alegria! Assegura que la vida va massa ràpid, que necessitem més romanticisme, més calma. A ell no li interessen les tecnologies. De fet, escriu les cançons amb tinta xinesa. Ens recorda que tots som responsables de tot i reclama una vida digna per a tothom.

Hoy ha pasado por «El mañana del Catalunya Ràdio» Manolo Garcia con dos discos bajo el brazo «Mi vida en Marte» y «Desatinos desplumados»! Manolo García ha reflexionado sobre los problemas del mundo, de la música y de la alegría! Asegura que la vida va demasiado rápido, que necesitamos más romanticismo, más calma. A él no le interesan las tecnologías. De hecho, escribe las canciones con tinta china. Nos recuerda que todos somos responsables de todo y reclama una vida digna para todos.

Fuente: El Matí de Cat Radio – ENLACE