Manolo García: «Critiquem Spotify per qüestions morals, però no per la precarietat amb què tracten als músics»

Va sobrat de creativitat i de discurs. El cantant barceloní ha vingut a l’estudi per presentar-nos els seus dos darrers discos, que acaba de publicar d’una tacada, «Mi vida en Marte» i «Desatinos desplumados». També ha defensat els músics que tot just comencen, i que tenen dificultats per viure de la professió.

Manolo García: «Criticamos a Spotify por cuestiones morales, pero no por la precariedad con que tratan a los músicos» Va sobrado de creatividad y de discurso. El cantante barcelonés ha venido al estudio para presentarnos sus dos últimos discos, que acaba de publicar de una tacada, «Mi vida en Marte» y «Desatinos desplumados». También ha defendido a los músicos que recién empiezan, y que tienen dificultades para vivir de la profesión.

Entrevista a Manolo García ayer 28/6 en el programa Els experts de ICat Ràdio (EN CATALÀ)