L’instint de Semai pren forma d’electrodance visual // El instinto de Semai toma forma de electrodance visual

Estreno del primer videoclip del álbum de debut de SEMAI (de la que fuera bailarina de Manolo García), en Enderrock (en català)

L’artista barcelonina estrena el videoclip de «Whispers in Motion», un tema de llibertat i amor

 L’àlbum de debut de la que va ser ballarina de Manolo García sortirà aquest setembre

Fugint d’etiquetes, Semai no vol encaixar en cap gènere perquè té una visió pròpia i personal de la música, que admet que si s’ha d’etiquetar, pot acostar-se als sons de l’electrodance. L’artista ens presenta el seu projecte musical amb el qual debutarà a través d’un disc que sortirà al setembre. D’aquest embrió que ben aviat naixerà, Semai n’estrena el videoclip de «Whispers in Motion», un clam de llibertat i amor.

La barcelonina explica que l’audiovisual parla de «llibertat, del present, del constant moviment de l’amor i del viatge que ens ofereix a cadascú». Acostumats a complicats raonaments sobre les cançons, Semai reverteix la norma i afirma que aquest tema serveix «per no entendre res, per anar on vulguis, allà on el sentiment innocent i el dolor més profund ballen, on la força invisible et porta i t’arrenca per passió».

Aquest crit de força, que va arribar segons la cantant «amb la inspiració i la inexplicació», s’engloba dins l’àlbum sense títol que es publicar a la tardor i porta influències de la vida de l’artista. Va ser com a ballarina de Manolo García quan es va animar a consolidar el seu projecte com a cantant, gràcies també als encoratjaments de la veu d’El Último de la FilaSemai comenta que ha seguit els seus instints tal com els ha sentit i que per a la creació artística la il·lusió és un dels pilars fonamentals, és el que la fa «estar en aprenentatge constant, en el camí de les arts, que és infinit i sorprenent». Confessa que tot el que fa en les diferents disciplines artístiques «és i forma part» de la seva vida, i que per això «cada cop que alguna creació nova arriba és com un nou naixement». De ben petita va decidir expressar-se a través de les arts marcials i va anar introduint habilitats fins a veure com ara el seu instint es converteix en cançó.

Videoclip por Eva Nilsen / Photo & video #MartaFernandez #Semai
Fuente: Enderrock – ENLACE