DOS MONS, ESPATLLA AMB ESPATLLA / DOS MUNDOS, HOMBRO CON HOMBRO

DOS MONS, ESPATLLA AMB ESPATLLA

No era la primera vegada que Manolo García cantava en català ni tampoc la primera en què Lluís Llach abandonava el seu voluntari retir musical per pujar a un escenari. Aparentment no era res excepcional però veure’ls junts cantar, precisament, un tema com Venim del nord, venim del sud, una cançó que semblava especialment escrita per a l’ocasió, es va convertir en l’exemple idoni de lliurament total a una causa que en aquell moment no era només seva sinó de tot un món mínimament conscienciat. Va ser el primer cop de la nit, la primera gran ovació, la primera mostra de comunió entre públic, escenari i idees. La foto de dos mons empenyent espatlla amb espatlla.

Fuente: El País – Miquel Jurado – ENLACE

DOS MUNDOS, HOMBRO CON HOMBRO

No era la primera vez que Manolo García cantaba en catalán ni tampoco la primera en que Lluís Llach abandonaba su voluntario retiro musical para subir a un escenario. Aparentemente no era nada excepcional pero verlos juntos cantar, precisamente, un tema como Venimos del norte venimos del sur , una canción que parecía especialmente escrita para la ocasión, se convirtió en el ejemplo idóneo de entrega total a una debido a que en ese momento no era sólo suya sino de todo un mundo mínimamente concienciado. Fue la primera vez de la noche, la primera gran ovación, la primera muestra de comunión entre público, escenario e ideas. La foto de dos mundos empujando hombro con hombro.

Foto: Pau Coll