Sisa, Portet i Oliver esta noche en Girona

Tres astres siderals i alhora de rodalies, de mirada llarga i arrelament nostrat, creuen mirades i repertoris en un insòlit espectacle, ‘Cançó galàctica, intercomarcal i d’ultramar’, que passa revista a un repertori trascendent del pop i la cançó. Un projecte de volada històrica que, a Strenes, presentaran en la seva versió completa, amb noves incorporacions d’un cançoner encantat que viatja a través de quatre dècades, des dels anys setanta fins a l’actualitat: dels clàssics de Sisa als ‘hits’ casolans de Portet i els enginys d’Oliver en solitari.

Un espectacle ric en complicitats on els tres protagonistes mostren una sintonia fonda tot alternant repertoris i demostrant que hi ha un codi ocult, ‘boletaire’ com diria Sisa, que els uneix a través de conductes que ells coneixen prou bé. A Strenes, aquest trio estel·lar es mostrarà molt ben acompanyat de dos músics experts i de confiança procedents de la banda de Quimi Portet, el baixista Antonio Fidel (ex El Último de la Fila) i el bateria Xarli Oliver.

Estrena espectacle conjunt a Girona.

Fuente: Auditori Girona – ENLACE