11/2 Nit de Benvinguda Refugiats / Noche de Bienvenida a Refugiados: Lluís Llach i Sílvia Bel + Manolo García + Sílvia Pérez Cruz + Macaco…

Nit de Benvinguda a les Persones Refugiades: Lluís Llach i Sílvia Bel + Manolo García + Sílvia Pérez Cruz + Macaco…

La campanya ‘Casa Nostra, Casa Vostra’, que reclama a les institucions que compleixin amb la promesa d’acollir, com a mínim, 4.500 persones de les que han hagut d’abandonar casa seva en l’anomenada crisi migratòria de la Mediterrània organitza aquesta trobada al Palau Sant Jordi per donar visibilitat a aquest greu problema. Un gran espectacle que comptarà amb la participació de La Fura dels Baus i on podrem veure actuacions en directe de diferents personalitats del món de la música i les arts escèniques com Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Macaco…

11 de FEBRERO – Palau Sant Jordi 20:00h 15-60 – ENTRADAS: https://www.atrapalo.com/entradas/gran-concert-per-a-les-persones-refugiades_e4797051/

Noche de Bienvenida a las Personas Refugiadas: Lluís Llach y Sílvia Bel + Manolo García + Silvia Pérez Cruz + Macaco …

La campaña ‘Nuestro Hogar, Casa Vuestra’, que reclama a las instituciones que cumplan con la promesa de acoger, al menos, 4.500 personas de las que han tenido que abandonar sus hogares en la llamada crisis migratoria del Mediterráneo organiza este encuentro en el Palau Sant Jordi para dar visibilidad a este grave problema. Un gran espectáculo que contará con la participación de La Fura y donde podremos ver actuaciones en directo de diferentes personalidades del mundo de la música y las artes escénicas como Lluís Llach y Silvia Bel, Manolo García, Silvia Pérez Cruz, Macaco

11 de FEBRERO – Palau Sant Jordi 20:00h 15-60 € – ENTRADAS: https://www.atrapalo.com/entradas/gran-concert-per-a-les-persones-refugiades_e4797051/