Manolo García mañana en Divendres de TV3, 16:40.

Manolo García presenta les seves noves cançons a «Divendres». Aquest divendres el cantant Manolo García ens presenta el seu darrer treball discogràfic «Todo es ahora». A més a més, tindrem una nova edició de la tertúlia interactiva de «La Riera», una cita amb la Mònica Terribas i el bon gust de Marc Giró. Us hi esperem!

El cantant Manolo García ens visita aquest divendres a «Divendres» per presentar «Todo es ahora». Parlarem amb l’artista, però també amb la persona, i gaudirem del so acústic d’un dels nous temes de l’àlbum. Gravat entre Girona i Nova York, el nou treball discogràfic de Manolo García sona més roquer que els seus discos anteriors, i ha comptat amb la col·laboració de músics de l’escena musical de Brooklyn i Manhattan, alguns d’ells satèl·lits de David Bowie, Lenny Kravitz, Patti Smith o els B’52.

Fuente: TV3 – ENLACE