MG: Manolo García als Jardins de Cap Roig

El 21 de juliol a les 22:00, al magnífic entorn de Cap Roig a Palafrugell.

Dos anys després de ?nalitzar la seva gira anterior, Manolo García, un dels grans noms propis del pop-rock espanyol, torna a omplir els recintes de tot el país presentant les noves cançons del seu nou treball, Los días intactos. I, com ja és costum, ho fa encadenant tots els concerts, un rere l´altre, amb les entrades esgotades: tot un clàssic a les seves gires. Aquest cinquè treball en solitari de l´artista català va entrar directament en el número u de vendes. En aquest moment, ja supera el triple disc de platí i, en conseqüència, és un dels àlbums més venuts dels darrers sis mesos a Espanya. El pròxim 21 de juliol, Manolo García actua per primera vegada en concert al Festival de Cap Roig, interpretant els seus nous temes i els èxits de sempre de la seva discogra?a.

(en Català y en Castellano)

«Un giro teatral», el primer single de l´àlbum, així com la resta de cançons de la seva nova
producció, es va gravar als estudis MusicLan, a Avinyonet de Puigventós (Girona), i a l´Ocean Way Recording de Los Angeles (Califòrnia), on han treballat artistes tan emblemàtics com The Rolling Stones, Eric Clapton, Michael Jackson, Green Day, Radiohead, Joni Mitchell o Red Hot Chili Peppers, per esmentar només alguns noms. Els músics del nou disc són el guitarrista Waddy Wachtel, els baixistes Leland Sklar i Bob Glaub, el bateria Kenny Aronoff… Tots han tocat amb Bob Dylan, Keith Richards, James Taylor, Elton John, Stevie Nicks, Jackson Browne, The Rolling Stones, Ray Charles, Randy Newman, Rod Stewart, B. B. King, Tom Waits?
Aquests instrumentistes nord-americans, músics de primeríssim nivell, s´han unit a la nòmina excel·lent de músics habituals de Manolo García a les sessions de MusicLan.

La publicació de Los días intactos es produeix dos anys després d´haver ?nalitzat la gira del seu disc anterior, Saldremos a la lluvia, que va aparèixer el 2008 i era el quart àlbum de la seva carrera en solitari. Abans havia llançat Para que no se duNunca el tiempo es perdido (2001) i Arena en los bolsillos (1998).

Fuente: Diari de Girona – ENLACE – Traducción con Google Translate: ENLACE